staalconstructie onderdelen voor industriële productiefaciliteiten

Vis Staalbouw B.V. is een gerenommeerd bedrijf in de regio Rotterdam. Wij fabriceren staalconstructies / producten voor diverse opdrachtgevers variërend van klein staalwerk voor aannemers en bouwbedrijven tot zeer grote en complexere staalconstructies voor de wereldmarktleiders op offshore gebied. 

Op het gebied van pijpschoenen en pijpondersteuningen behoren wij tot de marktleiders in Nederland. Naast het fabriceren van deze pijpschoenen en pijpondersteuningen fabriceren wij met regelmaat diverse skids en constructies voor diverse bekende bedrijven die actief zijn in de offshore, scheepsbouw en machinebouw.

Onze 4 markten

Scheepsbouw

Toelevernacier van diverse producten aan de scheepsbouw. RVS antennes tot complexe signaaalmasten. Diverse toeleveringen via onze waterkant. Er zijn allerlei projecten tot een succesvol einde gebracht. 

Bekijk projecten

Offshore

Diverse producten voor de offshore industrie omvatten onder meer projecten voor het fabriceren van hekwerken, leidingondersteuningen, trappentorens en leidingbruggen. Extra aandacht wordt besteeds aan de afwerking en certificering.

Bekijk projecten

Petrochemie

Waarbij de olie- en gasindustrie zich voornaemlijk op zee afspeelt, worden er ook diverse project voor de onshore industrie geleverd. Dit zijn projecten waarbij er diverse frames en ondersteuningen zijn geleverd.

Bekijk projecten

Specials

De projecten die zo af en toe voorbijkomen die voor eenieder speciaal zijn. Van een beschermkap voor het bolscharnier van de Maeslantkering, een kraangiek en een product voor het opvangen van plastic materiaal in rivieren.

Bekijk projecten

Advies of offerte op maat?

We staan je graag te woord.

Meer weten?

Wij bieden je graag extra informatie aan.